Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Revolut FREE Oasis Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE Oasis cryptocurrency from Revolut.

Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Oasis Quiz Correct Answers

The Oasis test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,20 PLN in ROSE Cryptocurrency. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to Oasis

  • Question 1: Why is the Oasis Network token named ROSE?
    • Answer: Roses symbolize privacy.
  • Question 2: When was the Oasis Network launched?
    • Answer: 2018
  • Question 3: Which of the following is an Oasis community programme?
    • Answer: All of the above.

Lesson 2 – How Oasis works

  • Question 1: How does Oasis achieve efficiency and confidentiality in its transactions?
    • Answer: By operating separate consensus and application layers.
  • Question 2: What secure computing technology does Oasis use?
    • Answer: Trusted Execution Environment.
  • Question 3: What name is given to Oasis computing environments that have a shared state?
    • Answer: Parallel Runtimes.

Lesson 3 – Oasis and Smart Privacy

  • Question 1: What problem does Oasis privacy solve?
    • Answer: Blockchain Privacy Dilemma.
  • Question 2: What does the Oasis Network build?
    • Answer: Smart privacy for dApps.
  • Question 3: What cross-chain privacy framework did Oasis build?
    • Answer: Oasis Privacy Layer.

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 13

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 13

In this video I want to share my progress in 13th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:17 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:30 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 00:43 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 01:32 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 01:47 Get FREE Share from Trading 212
  • 02:14 Q&A
  • 02:16 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Revolut FREE iExec Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE iExec cryptocurrency from Revolut.

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:11 How to go thru Revolut Quiz to get free iExec crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 00:42 iExec Quiz Answers: lesson 1
  • 01:01 iExec Quiz Answers: lesson 2
  • 02:16 How to find Revolut videos how to answers for all Revolut Quiz?
  • 02:23 Q&A
  • 02:26 Outro

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

iExec Quiz Correct Answers

The iExec test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately 0,8 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to Exec

  • Question 1: What benefits does iExec bring to Web3?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: How is the RLC token used on the marketplace?
    • Answer: As the method of exchange on the iExec Marketplace, and to secure the platform
  • Question 3: What are the key offerings of iExec to its developers?
    • Answer: All of the above

Lesson 2 – iExec’s latest product

  • Question 1: Why is communicating with Web3 users challenging?
    • Answer: Web3 users interact using crypto wallets
  • Question 2: Which of ¡Exec’s developer tools allows for sending emails to registered Ethereum account holders, without needing to know their email addresses?
    • Answer: Web3Mail
  • Question 3: How can Privacy-Enhancing Marketing — ¡Exec’s latest developer product — benefit users in the Web3 ecosystem?
    • Answer: It enables users to monetize receiving emails while preserving their privacy

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 12

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 12

In this video I want to share my progress in 12th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:15 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:24 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 00:34 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 01:48 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 02:03 Get FREE Share from Trading 212
  • 02:36 Q&A
  • 02:39 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 11

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 11

In this video I want to share my progress in 11th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:13 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:29 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 00:40 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 01:56 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 02:19 Get FREE Share from Trading 212
  • 03:14 Q&A
  • 03:17 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut FREE Axelar Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE Axelar cryptocurrency from Revolut.

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:16 How to find Revolut quiz in Revolut app?
  • 00:22 How to go thru Revolut Quiz to get free Axelar crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 00:34 Axelar Quiz Answers: lesson 1
  • 01:08 Axelar Quiz Answers: lesson 2
  • 01:48 Axelar Quiz Answers: lesson 3
  • 02:46 How to find Revolut videos how to answers for all Revolut Quiz?
  • 02:58 Q&A
  • 03:01 Outro

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Axelar Quiz Correct Answers

The Axelar test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,2 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Meet Axelar

  • Question 1: Which of the following can describe Axelar?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: What is the backbone of Axelar’s security approach?
    • Answer: Decentralisation
  • Question 3: Which of the following is true?
    • Answer: With Axelar, applications can seamlessly integrate with any blockchain
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 2 – The AXL Token

  • Question 1: How does Axelar recognise validators and token holders who faithfully secure the network?
    • Answer: By attributing rewards and a share of fees for transactions on the network
  • Question 2: Regarding Axelar’s token economics, which of the following is true?
    • Answer: The best structure for the network will be determined by Axelar tokenholders
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 3 – Axelar’s cross-chain future

  • Question 1: How does Axelar improve on the security approach of first-generation bridges?
    • Answer: Using proof-of-stake validation
  • Question 2: Which of the following is true about Axelar General Message Passing?
    • Answer: It allows applications to send and receive logic across different chains, promoting cross-chain integration
  • Question 2: What differentiates Web3 development from traditional app development?
    • Answer: Web3 allows developers to integrate applications across blockchains, making a potential super app possible
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 10

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 10

In this video I want to share my progress in 10th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:16 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:37 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 01:04 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 02:02 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 02:18 Get FREE Share from Trading 212
  • 02:58 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 9

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 9

In this video I want to share my progress in 9th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:13 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:21 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 00:45 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 01:39 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 01:56 Get FREE Share from Trading 212
  • 02:22 Q&A
  • 02:25 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

Revolut FREE NEAR Crypto. Take Quiz and Get FREE NEAR Crypto!

Revolut FREE NEAR Crypto. Take Quiz and Get FREE NEAR Crypto!

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:20 How to get NEAR cryptocurrency for free on Revolut?
  • 00:30 How to go thru Revolut Quiz to get free NEAR crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 01:53 Where to find answers for all Revolut quiz?
  • 02:12 Q&A
  • 02:16 Outro

NEAR answers

The NEAR test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately 0,8 PLN. Prize value may vary by country.

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Lesson 1 – Intro to NEAR

  • Question 1: What is NEAR Protocol?
    • Answer: A proof-of-stake, Layer 1 blockchain
  • Question 2: What is the purpose of Nightshade Sharding in NEAR’s blockchain?
    • Answer: To enhance scalability and efficiency in transaction processing
Revolut NEAR Answers – Intro to NEAR
Revolut NEAR Answers – Intro to NEAR
Revolut NEAR Answers – Intro to NEAR
Revolut NEAR Answers – Intro to NEAR

Lesson 2 – Blockchain Operating System

  • Question 1: What is the Blockchain Operating System (BOS)?
    • Answer: An operating system designed specifically for Web3
  • Question 2: What’s the main purpose of the BOS in the NEAR Protocol ecosystem?
    • Answer: To allow developers to easily build and distribute decentralised apps
  • Question 3: What types of applications can be found on the BOS?
    • Answer: Social media apps, loyalty programs, NFT marketplaces, and more
Revolut NEAR Answers – Blockchain Operating System
Revolut NEAR Answers – Blockchain Operating System
Revolut NEAR Answers – Blockchain Operating System
Revolut NEAR Answers – Blockchain Operating System

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 8

In this video, I want to share my progress in the 8th month of the challenge at (Almost) Daily Dividends on the platform Trading 212.

In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on dividends, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by @TheDividendExperiment 

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:14 Who created “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 00:33 How are my “(Almost) Daily Dividend Pie” portfolio on Trading 212 doing so far?
  • 01:03 How many dividends I earned on Trading 212 so far?
  • 01:48 How to copy “(Almost) Daily Dividend Pie”?
  • 02:08 Get FREE Share from Trading 212
  • 02:48 Q&A
  • 02:51 Outro

🚨If you want to be up to date with all videos on YouTube subscribe to our channel and click the 🔔 bell to always be notified on new uploads 🚨

Exit mobile version