Unlocking the Secrets: The Complete Guide to Revolut Quiz Answers

Unlocking the Secrets: The Complete Guide to Revolut Quiz Answers

Discover the key to acing the Revolut Quiz with our comprehensive guide to Revolut Quiz Answers. Learn everything you need to know about Revolut, its features, and benefits to help you breeze through the quiz and unlock the rewards.

Are you a Revolut user looking to take your knowledge to the next level? The Revolut Quiz is an excellent way to test your knowledge of Revolut’s features, services, and benefits. However, with the Quiz being notoriously tricky, it can be a challenge to get a perfect score.

Thankfully, our comprehensive guide to Revolut Quiz Answers has got you covered. Our expert team has carefully compiled a list of all the answers you need to know to ace the quiz and unlock the rewards.

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Quick access to Revolut quiz answers:

Crypto Basic

In this lesson you will be learn basic knowledge about Crypto Basic.

Crypto Basic has 4 lessons and 4 simple quiz where we can win Polkadot (DOT) cryptocurrency.

See full article with video how to answer in Polkadot quiz in Revolut >>

Lesson 1 – questions and answers “Crypto vs Fiat”

Revolut Quiz 1: Crypto Basic
What is 'fiat' money?
What is the main difference between fiat currency and cryptocurrencies?
Who validates transaction on the blockchain?
  • Question 1: What is ‘fiat’ money?
    • Answer: Government-issued money
  • Question 2: What is the main difference between fiat currency and cryptocurrencies?
    • Answer: Cryptocurrencies are decentralised, fiat money is controlled by a central authority
  • Question 3: Who validates transaction on the blockchain?
    • Answer: Special users called ‘miners’ or ‘validators’

Lesson 2 – questions and answers “Cryptography in crypto”

Lesson 2 - questions and answers "Cryptography in crypto"
Why is cryptography important for cryptocurrencies?
What are private and public keys?
Which statement is true about private and public keys?
  • Question 1: Why is cryptography important for cryptocurrencies?
    • Answer: It removes the need for a central authority, prevents double spending, and adds security
  • Question 2: What are private and public keys?
    • Answer: A public key is like your account number and your private key is like your password
  • Question 3: Which statement is true about private and public keys?
    • Answer: It’s impossible to work out someone’s private key by looking at their public key

Lesson 3 – questions and answers “Basic of blockchain”

Lesson 3 - questions and answers "Basic of blockchain"
What is blockchain?
Who can view the blockchain?
What make blockchain different from regular database?
  • Question 1: What is blockchain?
    • Answer: A decentralised database
  • Question 2: Who can view the blockchain?
    • Answer: Anyone with a computer and the internet
  • Question 3: What make blockchain different from regular database?
    • Answer: It’s not controlled by a central party and can be viewed by anyone

Lesson 4 – questions and answers “Risk of crypto”

Risk of crypto
What regulatory protections does your crypto have?
How much you can lose if you buy crypto?
When would it not be suitable for you to buy crypto?
  • Question 1: What regulatory protections does your crypto have?
    • Answer: None – crypto is not regulated in most countries around the world
  • Question 2: How much you can lose if you buy crypto?
    • Answer: Everything – your investment could go to zero
  • Question 3: When would it not be suitable for you to buy crypto?
    • Answer: When you are in debt, or you cannot afford to lose the money you invested

Polkadot answers

In this lesson you will be learn basic knowledge about Polkadot cryptocurrency.

Polkadot quiz has 5 lessons and 5 simple quiz where we can win Polkadot (DOT) cryptocurrency.

See full article with video how to answer in Polkadot quiz in Revolut >>

Lesson 1 – questions and answers “Into to Polkadot”

Lesson 1 - questions and answers "Intro to Polkadot"
What are some limitations of early blockchains like Bitcoin?
What is Web 3.0?
How does Polkadot address some of the limitations of earlier blockchains?
  • Question 1: What are some limitations of early blockchains like Bitcoin?
    • Answer: Slow transaction speeds, high fees and inability to communicate with other blockchains
  • Question 2: What is Web 3.0?
    • Answer: A new build around decentralised technologies where users have more control over their data
  • Question 3: How does Polkadot address some of the limitations of earlier blockchains?
    • Answer: It allows multiple blockchains to communicate witch each other and process transactions at the same time

Lesson 2 – questions and answers “How Polkadot works”

Lesson 2 - questions and answers "How Polkadot works"
What is a really chain?
What is parachain?
What problems do parachains and realy chains solve?
  • Question 1: What is a really chain?
    • Answer: A blockchain that connects other blockchains and allows them to communicate
  • Question 2: What is parachain?
    • Answer: A blockchain that connects to the Relay Chain and operates in parallel to other parachains
  • Question 3: What problems do parachains and realy chains solve?
    • Answer: The inability of blockchains to communicate with each other

Lesson 3 – questions and answers “Who decides the future of Polkadot”

Lesson 3 - questions and answers "Who decides the future of Polkadot"
Why is able to vote for new initiatives like network upgrades on the Pokadot network?
What is Polkadots 'on-chain treesury'?
How does Polkadot's governance system differ from some other popular blockchains?
  • Question 1: Why is able to vote for new initiatives like network upgrades on the Pokadot network?
    • Answer: People who hold DOT token
  • Question 2: What is Polkadots ‘on-chain treesury’?
    • Answer: A pot of tokens that can be used to support projects that benefit the network
  • Question 3: How does Polkadot’s governance system differ from some other popular blockchains?
    • Answer: It’s governed by a community through voting

Lesson 4 – questions and answers “DOT Token”

What is Polkadot's native crypto token called?
What does 'staking' your DOT tokens mean?
What does 'bonding' your DOT tokens mean?
Lesson 4 - questions and answers "DOT Token"
  • Question 1: What is Polkadot’s native crypto token called?
    • Answer: DOT
  • Question 2: What does ‘staking’ your DOT tokens mean?
    • Answer: Helping secure the network by locking up DOT tokens, in return for a reward in DOT tokens
  • Question 3: What does ‘bonding’ your DOT tokens mean?
    • Answer: Locking up tokens in order to secure a slot for your parachain on the relay chain

Lesson 5 – questions and answers “Polkadot and its uses”

Lesson 5 - questions and answers "Polkadot nad its uses"
What are some use cases of Polkadot?
What makes applications build on Pokadot different from the apps on your phone?
How do apps on parachains communicate?
How do apps on parachains communicate?
  • Question 1: What are some use cases of Polkadot?
    • Answer: NFTs, DeFi, powering smart cities
  • Question 2: What makes applications build on Pokadot different from the apps on your phone?
    • Answer: Polkadot apps don’t need to rely on a middleman to work, and can keep your data safer
  • Question 3: How do apps on parachains communicate?
    • Answer: Via the Relay Chain

1inch answers

In this lesson you will learn about 1inch and how they can find the cheapest trades, efficiently.

1inch quiz has 3 lessons and 3 simple quiz where we can win 1inch cryptocurrency.

See full article with video how to answer in 1inch quiz in Revolut >>

Lesson 1 – questions and answers “Decentralised exchanges”

Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
  • Question 1: Who facilitates an exchange on a DEX?
    • Answer: No one. The exchange is made peer-to-peer
  • Question 2: Which of the following is a decentralised exchange?
    • Answer: Uniswap
  • Question 3: What does DEX stand for in crypto?
    • Answer: Decentralised exchanges

Lesson 2 – questions and answers “How do DEX aggregators work?”

Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
  • Question 1: What is the name of inch’s price search algorithm?
    • Answer: Pathfinder
  • Question 2: How does inch compare prices?
    • Answer: 1inch aggregates trade options across DEX platforms
  • Question 3: Which of the following is not a feature of 1inch’s Pathfinder?
    • Answer: Provide directions to your destination

Lesson 3 – questions and answers “How do DEX aggregators work?”

Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
Revolut 1inch answers
  • Question 1: Which of the following is a characteristic of a DAO?
    • Answer: Decentralised
  • Question 2: Who can vote on 1inch proposals?
    • Answer: Users who stake their 1INCH tokens
  • Question 3: What is an example of a proposal DAO members could vote on?
    • Answer: Allocating treasury funds for a particular proposal

Polkadot Bonus answers

Polkadot Bonus quiz has 2 lessons and 2 simple quiz where we can win DOT cryptocurrency.

See full article with video how to answer in Polkadot Bonus quiz in Revolut >>

Lesson 1 – questions and answers “Staking with polkadot”

Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
  • Question 1: What is Nominated Proof of Stake?
    • Answer: Polkadot’s energy-efficient way of validating transactions
  • Question 2: What are Nominators?
    • Answer: Users who stake their DOT tokens by selecting validators
  • Question 3: What are the main reasons for users to participate in staking?
    • Answer: To help secure the network and earn DOT rewards

Lesson 2 – questions and answers “Linking the chains”

Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
Revolut Quiz: Polkadot Bonus
  • Question 1: Which of the following is not a benefit of Polkadot’s multichain design?
    • Answer: It allows users to earn rewards
  • Question 2: What is blockchain interoperability?
    • Answer: When blockchains can communicate and work together
  • Question 3: Which of the following is not an aspect of interoperability on Polkadot?
    • Answer: It’s only for transferring tokens

Avalanche answers

The Avalanche test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately $1.5 USD. Prize value may vary by country.

See full article with video how to answer in Avalanche quiz in Revolut >>

Lesson 1 – What is Avalanche?

Revolut Avalanche answers: Lesson 1 - What is Avalanche?
Revolut Avalanche answers: What is Avalanche's native token?
Revolut Avalanche answers: Which is true about the Avalanche Consensus Protocol?
Revolut Avalanche answers: Which of these is a requirement to be an Avalanche validator?
  • Question 1: What is Avalanche’s native token?
    • Answer: AVAX
  • Question 2: Which is true about the Avalanche Consensus Protocol?
    • Answer: The Avalanche Consensus Protocol uses less energy than other blockchains
  • Question 3: Which of these is a requirement to be an Avalanche validator?
    • Answer: Stake at least 2,000 AVAX tokens

Lesson 2 – How does Avalanche scale?

Revolut Avalanche answers: How does Avalanche scale?
Revolut Avalanche answers: What does Avalanche use to improve transaction speed?
Revolut Avalanche answers: Why are Subnet's membership options useful for financial services companies?
Revolut Avalanche answers: Which of the following is a benefit of Subnets for users, long-term?
  • Question 1: What does Avalanche use to improve transaction speed?
    • Answer: Subnets
  • Question 2: Why are Subnet’s membership options useful for financial services companies?
    • Answer: They can support compliance requirements
  • Question 3: Which of the following is a benefit of Subnets for users, long-term?
    • Answer: More affordable gas fees

Algorand answers

The Algorand test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately 0,4 PLN. Prize value may vary by country.

See full article with video how to answer in Algorand quiz in Revolut >>

Lesson 1 – Intro to Algorand

  • Question 1: Which of the following is true about transactions on Algorand?
    • Answer: They are secure, super fast, and low in cost
  • Question 2: What is Algorand’s consensus protocol?
    • Answer: Pure Proof of Stake
  • Question 3: How is Algorand different from other blockchains?
    • Answer: It doesn’t fork
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!

Lesson 2 – Algorand & Sustainability

  • Question 1: What makes Algorand sustainable?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: What happens when a governor fails to maintain their stake of ALGO during the governance period?
    • Answer: They will lose their governance rewards
  • Question 3: How does Algorand stay carbon neutral?
    • Answer: By partnering with global organisations to offset carbon emissions
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!
Revolut FREE Algorand Crypto. Take Quiz and Get FREE Crypto!

NEAR answers

The NEAR test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately 0,8 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to NEAR

  • Question 1: What is NEAR Protocol?
    • Answer: A proof-of-stake, Layer 1 blockchain
  • Question 2: What is the purpose of Nightshade Sharding in NEAR’s blockchain?
    • Answer: To enhance scalability and efficiency in transaction processing
Revolut NEAR Answers - Intro to NEAR

Lesson 2 – Blockchain Operating System

  • Question 1: What is the Blockchain Operating System (BOS)?
    • Answer: An operating system designed specifically for Web3
  • Question 2: What’s the main purpose of the BOS in the NEAR Protocol ecosystem?
    • Answer: To allow developers to easily build and distribute decentralised apps
  • Question 3: What types of applications can be found on the BOS?
    • Answer: Social media apps, loyalty programs, NFT marketplaces, and more
Revolut NEAR Answers - Blockchain Operating System

Axelar Quiz Correct Answers

The Axelar test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,2 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Meet Axelar

  • Question 1: Which of the following can describe Axelar?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: What is the backbone of Axelar’s security approach?
    • Answer: Decentralisation
  • Question 3: Which of the following is true?
    • Answer: With Axelar, applications can seamlessly integrate with any blockchain
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 2 – The AXL Token

  • Question 1: How does Axelar recognise validators and token holders who faithfully secure the network?
    • Answer: By attributing rewards and a share of fees for transactions on the network
  • Question 2: Regarding Axelar’s token economics, which of the following is true?
    • Answer: The best structure for the network will be determined by Axelar tokenholders
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 3 – Axelar’s cross-chain future

  • Question 1: How does Axelar improve on the security approach of first-generation bridges?
    • Answer: Using proof-of-stake validation
  • Question 2: Which of the following is true about Axelar General Message Passing?
    • Answer: It allows applications to send and receive logic across different chains, promoting cross-chain integration
  • Question 2: What differentiates W
    • Answer: Web3 allows developers to integrate applications across blockchains, making a potential super app possible
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

iExec Quiz Correct Answers

Revolut FREE iExec Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE iExec cryptocurrency from Revolut.

Lesson 1 – Intro to Exec

  • Question 1: What benefits does iExec bring to Web3?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: How is the RLC token used on the marketplace?
    • Answer: As the method of exchange on the iExec Marketplace, and to secure the platform
  • Question 3: What are the key offerings of iExec to its developers?
    • Answer: All of the above
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Lesson 2 – iExec’s latest product

  • Question 1: Why is communicating with Web3 users challenging?
    • Answer: Web3 users interact using crypto wallets
  • Question 2: Which of ¡Exec’s developer tools allows for sending emails to registered Ethereum account holders, without needing to know their email addresses?
    • Answer: Web3Mail
  • Question 3: How can Privacy-Enhancing Marketing — ¡Exec’s latest developer product — benefit users in the Web3 ecosystem?
    • Answer: It enables users to monetize receiving emails while preserving their privacy
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!
Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Oasis Quiz Correct Answers

The Oasis test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,20 PLN in ROSE Cryptocurrency. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to Oasis

  • Question 1: Why is the Oasis Network token named ROSE?
    • Answer: Roses symbolize privacy.
  • Question 2: When was the Oasis Network launched?
    • Answer: 2018
  • Question 3: Which of the foll
    • Answer: All of the above.
Lesson 1 – Intro to Oasis
Lesson 1 – Intro to Oasis
Why is the Oasis Network token named ROSE?
Why is the Oasis Network token named ROSE?
When was the Oasis Network launched?
When was the Oasis Network launched?
Which of the following is an Oasis community programme?
Which of the following is an Oasis community programme?

Lesson 2 – How Oasis works

  • Question 1: How does Oasis achieve efficiency and confidentiality in its transactions?
    • Answer: By operating separate consensus and application layers.
  • Question 2: What secure computing technology does Oasis use?
    • Answer: Trusted Execution Environment.
  • Question 3: What name is given to Oasis computing environments that have a shared state?
    • Answer: Parallel Runtimes.
Lesson 2 – How Oasis works
Lesson 2 – How Oasis works
How does Oasis achieve efficiency and confidentiality in its transactions?
How does Oasis achieve efficiency and confidentiality in its transactions?
What secure computing technology does Oasis use?
What secure computing technology does Oasis use?
What name is given to Oasis computing environments that have a shared state?
What name is given to Oasis computing environments that have a shared state?

Lesson 3 – Oasis and Smart Privacy

  • Question 1: What problem does Oasis privacy solve?
    • Answer: Blockchain Privacy Dilemma.
  • Question 2: What does the Oasis Network build?
    • Answer: Smart privacy for dApps.
  • Question 3: What cross-chain privacy framework did Oasis build?
    • Answer: Oasis Privacy Layer.
Lesson 3 – Oasis and Smart Privacy
Lesson 3 – Oasis and Smart Privacy
What problem does Oasis privacy solve?
What problem does Oasis privacy solve?What does the Oasis Network build?
What does the Oasis Network build?
What does the Oasis Network build?
What cross-chain privacy framework did Oasis build?
What cross-chain privacy framework did Oasis build?

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 4

(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge - ep 4
(Almost) Daily Dividends Trading 212 challenge – ep 4

In this video I want to share my progress in 4th month of challenge at (Almost) Daily Dividends on platform Trading 212. In this and next videos I will be share with you my progress with value of my shares and how many I earned on devidents, building my wallet pie based on (Almost) Daily Dividends prepared by TheDividendExperiment.

Do you investing in shares? Get FREE shares up to 100 Euro!

From Zero To Millionaire readers can get free shares worth up to €100 on Trading 212 using the promo code ‘GISmbN47‘! All you have to do is:

  1. Create an account on Trading 212.
  2. Enter the promo code “GISmbN47“.
  3. Fund your account with at least the minimum amount.

In all investments, capital is at risk. The value of an investment can go up and down and you may get back less than you invested.

🔗 Links from video (affiliate links):

* Get FREE shares worth up to 100 Euro (promotion limited by time not always available – check promotion status at Trading 212)