Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut FREE Axelar Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE Axelar cryptocurrency from Revolut.

đź“˝ Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:16 How to find Revolut quiz in Revolut app?
  • 00:22 How to go thru Revolut Quiz to get free Axelar crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 00:34 Axelar Quiz Answers: lesson 1
  • 01:08 Axelar Quiz Answers: lesson 2
  • 01:48 Axelar Quiz Answers: lesson 3
  • 02:46 How to find Revolut videos how to answers for all Revolut Quiz?
  • 02:58 Q&A
  • 03:01 Outro

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Axelar Quiz Correct Answers

The Axelar test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,2 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Meet Axelar

  • Question 1: Which of the following can describe Axelar?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: What is the backbone of Axelar’s security approach?
    • Answer: Decentralisation
  • Question 3: Which of the following is true?
    • Answer: With Axelar, applications can seamlessly integrate with any blockchain
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 2 – The AXL Token

  • Question 1: How does Axelar recognise validators and token holders who faithfully secure the network?
    • Answer: By attributing rewards and a share of fees for transactions on the network
  • Question 2: Regarding Axelar’s token economics, which of the following is true?
    • Answer: The best structure for the network will be determined by Axelar tokenholders
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 3 – Axelar’s cross-chain future

  • Question 1: How does Axelar improve on the security approach of first-generation bridges?
    • Answer: Using proof-of-stake validation
  • Question 2: Which of the following is true about Axelar General Message Passing?
    • Answer: It allows applications to send and receive logic across different chains, promoting cross-chain integration
  • Question 2: What differentiates Web3 development from traditional app development?
    • Answer: Web3 allows developers to integrate applications across blockchains, making a potential super app possible
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers - Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Leave a Reply