Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Revolut FREE Oasis Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE Oasis cryptocurrency from Revolut.

Revolut Learn Quiz: Oasis Correct Answers!

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Oasis Quiz Correct Answers

The Oasis test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,20 PLN in ROSE Cryptocurrency. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to Oasis

  • Question 1: Why is the Oasis Network token named ROSE?
    • Answer: Roses symbolize privacy.
  • Question 2: When was the Oasis Network launched?
    • Answer: 2018
  • Question 3: Which of the following is an Oasis community programme?
    • Answer: All of the above.

Lesson 2 – How Oasis works

  • Question 1: How does Oasis achieve efficiency and confidentiality in its transactions?
    • Answer: By operating separate consensus and application layers.
  • Question 2: What secure computing technology does Oasis use?
    • Answer: Trusted Execution Environment.
  • Question 3: What name is given to Oasis computing environments that have a shared state?
    • Answer: Parallel Runtimes.

Lesson 3 – Oasis and Smart Privacy

  • Question 1: What problem does Oasis privacy solve?
    • Answer: Blockchain Privacy Dilemma.
  • Question 2: What does the Oasis Network build?
    • Answer: Smart privacy for dApps.
  • Question 3: What cross-chain privacy framework did Oasis build?
    • Answer: Oasis Privacy Layer.

Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: iExec Correct Answers!

Revolut FREE iExec Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE iExec cryptocurrency from Revolut.

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:11 How to go thru Revolut Quiz to get free iExec crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 00:42 iExec Quiz Answers: lesson 1
  • 01:01 iExec Quiz Answers: lesson 2
  • 02:16 How to find Revolut videos how to answers for all Revolut Quiz?
  • 02:23 Q&A
  • 02:26 Outro

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

iExec Quiz Correct Answers

The iExec test consists of 2 lessons, after which you will receive approximately 0,8 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Intro to Exec

  • Question 1: What benefits does iExec bring to Web3?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: How is the RLC token used on the marketplace?
    • Answer: As the method of exchange on the iExec Marketplace, and to secure the platform
  • Question 3: What are the key offerings of iExec to its developers?
    • Answer: All of the above

Lesson 2 – iExec’s latest product

  • Question 1: Why is communicating with Web3 users challenging?
    • Answer: Web3 users interact using crypto wallets
  • Question 2: Which of ¡Exec’s developer tools allows for sending emails to registered Ethereum account holders, without needing to know their email addresses?
    • Answer: Web3Mail
  • Question 3: How can Privacy-Enhancing Marketing — ¡Exec’s latest developer product — benefit users in the Web3 ecosystem?
    • Answer: It enables users to monetize receiving emails while preserving their privacy

Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut Learn Quiz: Axelar Correct Answers!

Revolut FREE Axelar Crypto. Make simple course with simple quiz about cryptocurrency and grab for FREE Axelar cryptocurrency from Revolut.

📽 Timeline

  • 00:00 Intro
  • 00:16 How to find Revolut quiz in Revolut app?
  • 00:22 How to go thru Revolut Quiz to get free Axelar crypto? Answers for quiz Revolut.
  • 00:34 Axelar Quiz Answers: lesson 1
  • 01:08 Axelar Quiz Answers: lesson 2
  • 01:48 Axelar Quiz Answers: lesson 3
  • 02:46 How to find Revolut videos how to answers for all Revolut Quiz?
  • 02:58 Q&A
  • 03:01 Outro

Open Revolut Account

From Zero To Millionaire readers can get for free 200 PLN on Revolut using the promo code ‘krzyszb5x!APR2-23-AR‘! All you have to do is:

  1. Sign up with referral link (button below)
  2. Add money to your account
  3. Order a physical card
  4. Make 3 purchase od 15 PLN minimum

Promotion is limited by time (is on/off by Revolut). You can check it always on Revolut website.

Axelar Quiz Correct Answers

The Axelar test consists of 3 lessons, after which you will receive approximately 1,2 PLN. Prize value may vary by country.

Lesson 1 – Meet Axelar

  • Question 1: Which of the following can describe Axelar?
    • Answer: All of the above
  • Question 2: What is the backbone of Axelar’s security approach?
    • Answer: Decentralisation
  • Question 3: Which of the following is true?
    • Answer: With Axelar, applications can seamlessly integrate with any blockchain
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 2 – The AXL Token

  • Question 1: How does Axelar recognise validators and token holders who faithfully secure the network?
    • Answer: By attributing rewards and a share of fees for transactions on the network
  • Question 2: Regarding Axelar’s token economics, which of the following is true?
    • Answer: The best structure for the network will be determined by Axelar tokenholders
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar

Lesson 3 – Axelar’s cross-chain future

  • Question 1: How does Axelar improve on the security approach of first-generation bridges?
    • Answer: Using proof-of-stake validation
  • Question 2: Which of the following is true about Axelar General Message Passing?
    • Answer: It allows applications to send and receive logic across different chains, promoting cross-chain integration
  • Question 2: What differentiates Web3 development from traditional app development?
    • Answer: Web3 allows developers to integrate applications across blockchains, making a potential super app possible
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Revolut Axelar Answers – Meet Axelar
Exit mobile version